Trenger din bedrift

Messestand til Aqua Nor 2023?

Totalleverandør av
utstillinger og messe-stands til Aqua Nor 2023 messen

Gjør deg klar for Aqua Nor - verdens ledende akvakulturmesse! Med over 25 000 besøkende fra hele 76 nasjoner, er dette stedet å vise frem din bedrift og dine innovative løsninger. For å skille seg ut og tiltrekke potensielle kunder er det avgjørende å ha en imponerende og profesjonell messestand. ShowOff hjelper deg å designe og produsere en skreddersydd stand som kommuniserer din merkevare og dine produkter på best mulig måte.

En velplanlagt messestand er nøkkelen til suksess på Aqua Nor. Ved å starte planleggingen i god tid, sikrer du at alle elementer er på plass for å skape en attraktiv og funksjonell stand. Dette inkluderer blant annet optimal utnyttelse av plassen, belysning og innredning som fremhever dine produkter og tjenester, samt interaktive elementer som engasjerer besøkende.

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem din bedrift på verdens største akvakulturmesse - ta kontakt med oss i dag og la oss hjelpe deg med å realisere din drømmestand!

Sammen kartlegger vi ditt behov for messestand, utvikler idéer og lager 3D-skisser. Vi bygger en stand som knytter sammen din profilmanual med det du ønsker å kommunisere med standen, slik at du spisser budskap og visuell identitet til Aqua Nor Messen.

Fra konsept
til virkelighet

En messe på Aqua Nor er viktig for å møte de riktige mennesekene

Siden 1979 har Aqua Nor vært en viktig internasjonal møteplass for akvakulturindustrien, og det er i dag verdens største utstilling for akvakulturteknologi. De siste årene har Aqua Nor-utstillingen trukket omtrent 25 000 besøkende fra opptil 76 nasjoner til sine haller. Alle de nyeste innovasjonene av betydning blir presentert for industrien.

Akvakulturindustrien har vokst enormt i årene siden Aqua Nor først åpnet, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laks, marine arter, bløtdyr osv. er representert på Aqua Nor. Alle de største akvakulturnasjonene er til stede, enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Knappen åpner i nytt vindu

ÅRS ERFARING
OVER 100 PRODUSERT
Over 5000m2

Totalleverandør av messer. Kontakt oss for mer informasjon.

Uansett hvilket stand areal du har til rådighet på Aqua Nor messen, så har vi gode løsninger som vekker interesse. Når du legger et budsjett til grunn, jobber vi aktivt med å skape den beste løsningen innenfor dine rammer. Vi streber etter å gi deg som utstiller den optimale møteplassen for deg og dine kunder.

Vi tilbyr komplette nøkkelferdige løsninger, moduler, utstyr og alt annet av messemateriell.

  • Messevegger, kurvede, roll-up og pop-up
  • Messevegg med skjerm og pressevegg
  • Messebord og messedisk
  • Lys, alle slags farger, former og typer
  • Diverse tekstiler, beachflagg og takheng
  • Firmagaver, profileringsartikler,
  • brosjyrer
  • Bord, stoler og møbler
  • Alle typer bannere
  • Kaffemaskin, servering og mer

Kontakt oss

via skjema, eller send en mail på post@showoff.no

Tilbake til toppen