Trenger din bedrift

Messestand til Nor-shipping 2023?

Totalleverandør av
utstillinger og messe-stand til Nor-shipping 2023 messen

Nor-Shipping er din arena for hav-relaterte løsninger. Dette er stedet hvor alt innen hav-virksomhet kommer til liv. Partnerskap blir formet, forretningsavtaler blir inngått, og nye kontaktnettverk blir skapt. Nor-Shipping er stedet der banebrytende norske og internasjonale selskaper viser frem innovasjonene som gir konkurransefordeler for kundene – og driver ny effektivitet, forbedrer prosesser og øker ytelse. Dette er stedet der maritim sektor, teknologi, finans og bredere forretningssegmenter krysser stier for å lære av hverandre, inngå partnerskap og få tilgang til ny økonomisk verdiskaping.

Nor-Shippings har et messeområde på 21 000 kvadratmeter, så her er det viktig å skille seg ut med en messestand som viser igjen i mengden. 

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem din bedrift på Nor-Shipping, og sørg for å ha en profesjonell og iøynefallende messestand for å tiltrekke potensielle kunder og partnere. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge og produsere en skreddersydd messestand som passer perfekt til din bedrift og Nor-Shipping-eventyret.

Sammen kartlegger vi ditt behov for messestand, utvikler idéer og lager 3D-skisser. Vi bygger en stand som knytter sammen din profilmanual med det du ønsker å kommunisere med standen, slik at du spisser budskap og visuell identitet til Nor-Shipping messen.

Fra konsept
til virkelighet

En stand på Nor-shipping messen er viktig for å møte de riktige mennesekene

I nesten 58 år har Nor-Shipping vært en aktivitetsfylt arena som tiltrekker seg nøkkelspillere i maritim industri fra hele verden. Tilstedeværelsen av ledende aktører fra hele den maritime verdikjeden og pressen gjør Nor-Shipping til et av verdens mest anerkjente møtested for strategisk handel og nettverksbygging.

Mange av de beste forretningsforbindelsene starter utenfor tradisjonelle møterom. Nor-Shipping gir en uslåelig arena for profesjonell nettverksbygging og sosialisering.

Nor-Shipping er i dag en av verdens ledende arenaer – ikke bare for skipsfart, men også for havindustrier. Dette er stedet der viktige beslutningstakere fra hele verden samles for å koble sammen, samarbeide og drive forretninger.

Den 29. Nor-Shipping vil finne sted fra 6.-9. juni 2023, og for å skille seg ut på Nor-Shipping-messen, er det viktig å ha en profesjonell og iøynefallende messestand. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge og produsere en skreddersydd messestand som passer perfekt til din bedrift og Nor-Shipping-eventyret.

Knappen åpner i nytt vindu

ÅRS ERFARING
OVER 100 PRODUSERT
Over 5000m2

Totalleverandør av messe-stands. Kontakt oss for mer informasjon.

Uansett hvilket stand areal du har til rådighet på Nor-shipping messen, så har vi gode løsninger som vekker interesse. Når du legger et budsjett til grunn, jobber vi aktivt med å skape den beste løsningen innenfor dine rammer. Vi streber etter å gi deg som utstiller den optimale møteplassen for deg og dine kunder.

Vi tilbyr komplette nøkkelferdige løsninger, moduler, utstyr og alt annet av messemateriell.

  • Messevegger, kurvede, roll-up og pop-up
  • Messevegg med skjerm og pressevegg
  • Messebord og messedisk
  • Lys, alle slags farger, former og typer
  • Diverse tekstiler, beachflagg og takheng
  • Firmagaver, profileringsartikler,
  • brosjyrer
  • Bord, stoler og møbler
  • Alle typer bannere
  • Kaffemaskin, servering og mer

Kontakt oss

via skjema, eller send en mail på post@showoff.no

Tilbake til toppen