Trenger din bedrift

Messestand til OTD Energy 2023?

Totalleverandør av
utstillinger og messe-stands til OTD Energy Stavanger 2023 messen

Gjør deg klar for OTD Energy Stavanger - Messen som har utviklet seg til å bli det ledende møtestedet for norske selskaper innen olje-, energi- og offshorebransjen.

OTD ENERGY har som mål å være et verktøy for norske leverandører, og legger til rette for nettverksbygging mellom selskaper, kobler sammen kjøpere og leverandører, etablerer samarbeid og utvider personlige nettverk. Undersøkelser viser at OTD ENERGY er en av de ledende messene målt i antall inngåtte kontrakter og relevante besøk.

Forretningsmuligheter innen energi, teknologi og bærekraft er temaene for OTD Energy 2023 i Stavanger. Bærekraft, karbonfangst og energieffektivitet vil være blant mange nye forretningsmuligheter.

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem din bedrift på denne viktige messen innen olge, energi og gass - ta kontakt med oss i dag og la oss hjelpe deg med å realisere din drømmestand!

Sammen kartlegger vi ditt behov for messestand, utvikler idéer og lager 3D-skisser. Vi bygger en stand som knytter sammen din profilmanual med det du ønsker å kommunisere med standen, slik at du spisser budskap og visuell identitet til OTD Energy Stavanger Messen

Fra konsept
til virkelighet

En messe på OTD Energy er viktig for å møte de riktige mennesekene

OTD ENERGY ble etablert i 1999 av og for leverandører i offshoreindustrien. Messen har siden utviklet seg til å bli det ledende møtestedet for norske selskaper innen olje-, energi- og offshorebransjen.

En iøynefallende og profesjonell messestand er avgjørende for å tiltrekke seg oppmerksomhet og skape gode forretningsmuligheter på OTD ENERGY-messen.

Knappen åpner i nytt vindu

ÅRS ERFARING
OVER 100 PRODUSERT
Over 5000m2

Totalleverandør av messer. Kontakt oss for mer informasjon.

Uansett hvilket stand areal du har til rådighet på OTD Stavanger messen, så har vi gode løsninger som vekker interesse. Når du legger et budsjett til grunn, jobber vi aktivt med å skape den beste løsningen innenfor dine rammer. Vi streber etter å gi deg som utstiller den optimale møteplassen for deg og dine kunder.

Vi tilbyr komplette nøkkelferdige løsninger, moduler, utstyr og alt annet av messemateriell.

  • Messevegger, kurvede, roll-up og pop-up
  • Messevegg med skjerm og pressevegg
  • Messebord og messedisk
  • Lys, alle slags farger, former og typer
  • Diverse tekstiler, beachflagg og takheng
  • Firmagaver, profileringsartikler,
  • brosjyrer
  • Bord, stoler og møbler
  • Alle typer bannere
  • Kaffemaskin, servering og mer

Kontakt oss

via skjema, eller send en mail på post@showoff.no

Tilbake til toppen