Foliering av bil

Foliering av bil

Vi tilbyr foliering av bil av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Hos oss får du en komplett pakke, som inkluderer alt fra design til montering, og du kan være sikker på at du får det beste resultatet til den beste prisen. Med et helfoliert kjøretøy får du beskyttelse av lakken, et unikt eller annerledes utseende og en reklameplakat i bybildet. Du får mulighet til å velge selv fra et stort utvalg av farger og teksturer, samt fagkyndig personell som kan hjelpe deg å ta den beste avgjørelsen. Vi bistår og demonstrerer med glede folieverdens ulike løsninger.

Foliere bil – Hva er dette

I tillegg til å gi bilen et unikt utseende, kan bilfoliering også beskytte lakken mot riper, steinsprut og annen slitasje. Folien kan også gi lakken en ekstra glans, eller en matt finish om man ønsker det. Det er også mulig å velge en folie med tekstur eller mønster, som for eksempel karbonfiber eller børstet stål, for å gi bilen en mer eksklusiv look. Bilfoliering kan gjøres på hele bilen, eller kun på deler av den, for eksempel panseret, taket eller speilene.

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert partner for å sikre at jobben blir gjort på en riktig måte, og at folien blir påført jevnt og uten bobler eller folder

Foliere bil

Hva er prisen på bilfoliering?

Når det kommer til folieringsjobber, er det viktig å huske på at ingen prosjekter er helt identiske. Hvis du vurderer å helfoliere bilen din, bør du forvente å sette av mellom 25.000 og 35.000 kroner. Dette vil gi deg en vanlig foliering uten ekstra dyre folie eller kompliserende faktorer. I enkelte tilfeller kan kostnadene være betydelig høyere, ofte opp mot 40.000 kroner. Sammenlignet med dette er full lakkering av bil betydelig dyrere, og koster vanligvis mellom 60 og 80.000 kroner. Det er verdt å merke seg at prisen på lakkering kan variere avhengig av en rekke faktorer, som bilmodell, lakkkvalitet, farge og utforming. Hvis du kun ønsker å foliere taket på bilen din, vil du trolig måtte betale et sted mellom 3.000 og 5.000 kroner. For foliering av panser, bør du regne med å betale et sted mellom 3.500 og 5.000 kroner, avhengig av hvilken type folie du velger. Det finnes også tilbydere som vil tilby både høyere og lavere priser.

En helfoliering av bilen vil normalt ta et 3 til 4 dager å fullføre, avhengig av bilens størrelse og type folie som brukes. Det er viktig å velge en erfaren og pålitelig leverandør for å sikre at arbeidet blir utført på en profesjonell måte.

Hvordan fungerer bilfoliering?

Bilfoliering er en prosess som krever spesialisert kunnskap og erfaring. Først vil erfarne teknikere inspisere bilen din for å sørge for at den er i god stand og klar for foliering. Dette kan inkludere en grundig rengjøring og polering av overflaten for å sikre at folien fester seg ordentlig. Deretter vil teknikerne påføre folien på bilens overflate. Dette gjøres ved å kutte folien til riktig størrelse og form, og deretter påføre den på bilen med en spesiell applikator. Det er viktig å være nøye og nøyaktig når man påfører folien, slik at den er glatt og uten luftbobler eller folder. Når folien er påført, vil teknikerne varmebehandle den med en varmepistol for å sørge for at den sitter ordentlig og former seg etter bilens overflate. Dette vil også bidra til å fjerne eventuelle gjenværende luftbobler eller folder.

Prosessen kan ta alt i fra noen timer, til et par dager for en helfoliering også avhengig av størrelsen på bilen og omfanget av arbeidet som kreves. Etter at folien er påført, vil teknikerne inspisere bilen igjen for å sikre at alt er gjort riktig, og at folien sitter ordentlig. Hvis alt ser bra ut, kan du kjøre av gårde med din nye, unike og beskyttede bil.

Hva er fordelene med bilfoliering?

Bilfoliering gir en rekke fordeler, inkludert beskyttelse av bilens originale lakk, forbedret utseende og økt verdi på bilen. Folien er også enkel å fjerne, slik at du kan endre bilens utseende når du ønsker det. Det er også en rimeligere løsning enn å lakke hele bilen.

Halvfoliering.

Det går ann å gjøre mye stilig med bilen din, uten å helfoliere den. En halvfoliering er en kostnadseffektivt måte å dekorere bilen din på, det kan også gi et fantastisk blikkfang. Vi hjelper deg gledelig med et bildekor design.

 Why blend in, when you can stand out.

Design av bildekor

Vi har talentfulle og kreative designere som er klare for å hjelpe deg med din dekor. Vi har banebrytende løsninger for å visualisere bilen din i både 2D og 3D grafisk. Ta kontakt med oss for en gøy opplevelse.

 

Få en gratis og uforpliktende prisvurdering på bilfoliering i dag!

Ønsker du å høre mer hva vi kan gjøre?

Se gjerne mer av det vi har gjort

Andre artikler

Fasadeskilt, Fasadeskilt med lys

Fasadeskilt og Fasadeskilt med Lys: Belys din bedrifts fremtid!

La oss innse det – et blikkfangende fasadeskilt er nøkkelen til å tiltrekke seg kunder og gi din bedrift et profesjonelt inntrykk. Enten du vil ha et enkelt og elegant skilt eller et skilt med lys som lyser opp gaten, er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi dykke ned i verdenen av…

herbarium

Hvorfor velge et lysskilt

Lysskilter Et lysende valg for din bedrift med Show Off AS   Introduksjon: Å skape et sterkt og tiltalende førsteinntrykk er avgjørende for enhver bedrift som ønsker å tiltrekke seg kunder og skape en varig innvirkning. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er å investere i kvalitets lysskilter. Show Off AS,…

messestand, exhibition stand, messestand 3d, messestrategi

Slik utvikler du en suveren messestrategi for å maksimere bedriftens suksess

Å delta på messer og utstillinger er en kritisk del av mange bedrifters markedsføringsstrategi. En vellykket messe kan føre til nye kunder, partnerskap og økt synlighet i markedet. I denne artikkelen vil vi gi deg en grundig veiledning for å utforme en suveren messestrategi som vil sikre din bedrifts suksess på messer og utstillinger. Definer…