Totalleverandør av
utstillinger og messer.

Vi tilbyr våre tjenester i hele Norge og -utlandet.
Se våre referanser helt nederst på siden

Messestand

Tilpasset ditt behov

 

Standdesign tilpasset

Ditt budsjett

 

Unike og kreative løsninger

Visualisert i 3D

 

Vi hjelper deg

 i hele verden

 

Kundefokus og

 Høy kvalitet

Fra konsept til virkelighet.

Vi hjelper deg med å utvikle ditt konsept helt ifra idè fasen over til realistiske løsninger. Vi tilpasser din messestand til ditt budsjett og kommer med gode råd og innspill underveis.

 

Din partner innen messetjenester.

Standdesign i 3D.

Sammen kartlegger vi ditt behov, utvikler idéer og lager 3D-skisser. Alt av komplikasjoner og prosjektering tar vi hånd om. Sammen bygger vi en stand som knytter sammen din profilmanual med det du ønsker å kommunisere med standen. Enten du ønsker å lansere ett produkt, snakke til eksisterende eller potensielle kunder eller bare for å forsterke merkevaren din videre.

Vi lager et "Show Off" preg på din stand.

Praktiske messestands.

Messen er din arbeidsplass i 2-4 dager. På denne tiden skal du gjøre investeringen mest mulig verdifull. Vi legger ned mye innsats i å optimatisere din messestand for bruk og kundeflyt. Det skal være en god arbeidsplass for deg og en bra møteplass for dine kunder. Selv mindre stand kan gjøres smarte.

Din arbeidsplass, den optimale møteplass.

Messebygger

Som totalleverandør av messestands med over 20 års erfaring, hjelper vi deg med alt av planlegging, prosjektering, montering, opprigg, drift, nedrigg og pakking. Vi har svært mange, vellykkede oppdrag å referere til. Show Off er et solid valg som partner til å ta seg av messestands for alle typer arrangementer. Vi tar godt hånd om deg som kunde uansett.

 

 

Show off er en partner du kan stole på.

DSC02227

Engasjerende stands.

Det er en kunst å engasjere kunder og leads på messen, med smarte løsninger løser vi dine ønsker og finner måter å engasjere. Ut i fra ditt behov optimaliserer vi messestanden til å fronte produkt, tjeneste eller branding, alt etter dine ønsker.  

Bli engasjert!

Stands i alle størrelser.

Uansett hvilket stand areal du har til rådighet, så har vi gode løsninger som vekker interesse. Når du legger et budsjett til grunn, jobber vi aktivt med å skape den beste løsningen innenfor dine rammer. Vi streber etter å gi deg som utstiller den optimale møteplassen for deg og dine kunder. 

 

En totalleverandør til å stole på.

Totalleverandør av messer.

Vi tilbyr komplette nøkkelferdige løsninger, moduler, utstyr og alt annet av messemateriell.

  • Messevegger, kurvede, roll-up og pop-up
  • Messevegg med skjerm og pressevegg
  • Messebord og messedisk
  • Lys, alle slags farger, former og typer
  • Diverse tekstiler, beachflagg og takheng
  • Firmagaver, profileringsartikler, brosjyrer
  • Bord, stoler og møbler
  • Alle typer bannere
  • Kaffemaskin, servering og mer

Skreddersydd til ditt behov.

Fellesstands og Paviljonger.

Vi har spisskompetanse på gjennomføring av nasjonale paviljonger og fellesstands. Alt handler om god informasjon og enkelhet for utstillere som skal delta. Når en deltar på en fellesstand skal en ha følelsen av at fellesskapet gjør ens tilstedeværelse sterkere, dette kan vi bidra med.

 

Bildet viser litt av German Pavilion som vi designet og bygget til ONS 2022, hele standen var på nesten 500m2.

Vi gjør prosessen enkel for arrangør og utstiller.

Gjenbruk og bærekraft

Ønsker du å investere i noe som kan brukes flere ganger? Ingen problem, snakk med oss om hvordan du ønsker å utvikle konseptet over tid. Standen du får levert av oss blir satt opp på en slik måte at store deler kan brukes igjen, bygges på og enkelt videreutvikles!

Vi setter standarden.

Detaljer

Vi tenker nøye og detaljert over bruken av areal hvor vi tar høyde for hva du ønsker å oppnå med stand, det om du skal fronte et produkt eller ha fokus på møter eller mingling. Uansett hva ditt behov er, så har vi gode ideer og løsninger.

Kontakt oss

via skjema, eller send en mail på post@showoff.no