Større prosjekter handler om å ha kontroll, oversikt og kompetanse. Enten det er en messestand til en messe eller utstilling, skilt og profilering av et bygg eller et større kontor, eller i det hele tatt foreta et større arbeid på tvers av mange flater: Da skal du være trygg på at vi i Show Off står klare til å lose deg gjennom prosjektet fra A til Å. Hverken mer eller mindre.

En av våre spesialiteter er nemlig å være med og gjennomføre større prosjekter fra den første idéen til ferdigstillelse. Vi har unik kompetanse innen prosjektstyring, produksjon og gjennomføring innen en rekke ulike prosjekter: Messestands og utstillinger i Norge og utlandet, komplett branding av kontorbygg og kjøpesentre, og sørge for at hele bedriften ser lik ut på alle flater og alt materiell.

Spesielt det som har med å sette oss ned med deg, skape ideer og legge gode planer for gjennomføring er noe nye og gamle kunder setter pris på. Vi kan treffes uforpliktende over en kaffekopp i våre lokaler på Forus, midt mellom Sandnes og Stavanger, eller så avtaler vi tid og kommer ut til deg.