Fasadeskilt med lys, bokstaver og logo for alle typer bygg, innvendig og utvendig til riktig pris. Show Off er regionens største på skilt, og har en rekke fornøyde kunder i Stavanger og Sandnes området. Vi leverer også i hele Norge, alltid med kort leveringstid.

Det er relativt få begrensninger i forhold til belysning, kreativitet og materiale, så skiltene kan du nesten få slik du vil. Våre designere har lang erfaring i å designe for fasader til butikker, kontoret, lager, restauranter. Kort og godt alle typer bygg.

 

Totalleverandør av alle typer skilt

Å skilte fasaden sin er noe av det viktigste man gjør, skiltet forteller kunder eller forbipasserende hvor og hvem du er. Dette er en rimelig men effektiv måte å profilere seg på. Det finnes mange typer skilt til fasade, f.eks. lysskilt med LED med forskjellige og kreative belysningsmetoder. Vi skisserer, designer og monterer alle typer skilt:

  • Flate skilt
  • Eskelokk skilt
  • LED-skilt utendørs
  • Buet, kurvet og uthengsskilt
  • Fasadeskilt til butikk

Du kan også velge å bruke utfreste bokstaver, bannere og mye mer!

lysskilt, Fasadeskilt, skilt med lys

Fasadeskilt som gir deg oppmerksomhet

Show Off gir deg oppmerksomheten du fortjener. Få et skreddersydd fasadeskilt med lys, logo og bokstaver som profilerer på en effektiv måte. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.