Lysskilt med LED-teknologi fra Show Off gir deg flere muligheter ift. utforming og fargevalg til en riktig og god pris. Lys i form av bokstaver og logo er en super måte å få frem navnet ditt på. Vi leverer alt av reklameskilt med lys til alle typer bygg, både inn- og utvendig i hele Norge.

Skilt med lys handler mye om å gi deg økt synlighet og et mer profesjonelt uttrykk. Vi mennesker er enkle sånn. Vi går for det vi føler appellerer mest. Kanskje ditt skilt er det som får kunden til å komme inn akkurat til deg i stedet for konkurrenten?

Trekk frem åpningstider og plassering av butikker

Skiltet blir ofte brukt på en vegg eller en front ut mot publikum. Et praktisk eksempel på effektivt bruk av lysskilt utendørs er f.eks. åpningstider, butikknavn ift. butikkplasseringer, varelager, inn- og utgang skilting.

Spesielt med tanke på hvor mørkt det er om vinteren i Norge, så kan fasadeskilt profilere deg og ditt firma meget effektivt, samtidig som det leder kundene til dine produkter og tjenester på en intuitiv måte. Skiltene vi leverer produserer lite varme, tåler nordisk klima og har lang holdbarhet.

 

Lysskilt til innvendig fasade

Enten du skal kategorisere opp varegrupper i butikken, eller gjøre navigeringen i et kjøpesenter mer brukervennlig: Vi har løsningen. Skilt med lys kan være en del av butikkfasade, interiør, men de kan også trekke frem diverse salgsbudskap og løfter på en kreativ måte.

Har du butikk i et kjøpesenter, eller en resepsjon som skal snakke til besøkende? Våre designere hjelper deg fra A-Å med planlegging og utvikling, slik at du oppnår resultatet du så for deg. Uansett om du vil ha bakgrunns- eller frontbelyst, uavhengig om det skal være i akryl, pleksiglass, eller PVC. Og når det kommer til størrelse, form og farge, så har vi alle muligheter!

5e1c2bea898a4a07f7d6aedd_45877057_915728555300566_5863342404488134656_o (1)

Få full kontroll med en skiltplan!

Vi har levert lysskilt i en årrekke, og dersom dere har behov for en skiltplan, så kan vi utarbeide denne. En skiltplan gjør søknadsprosessen hos kommunen lettere. Show Off er regionens største leverandører av skilting, og det betyr at vi er et solid valg for alt innen lysskilt.

Skilt eksempler til fornøyde kunder